Opfriscursus

opfriscursus-1

Niet goed kunnen fileparkeren.

Angst om in de drukte te rijden.

Angst om in het donker te rijden. 

Angst om op de autosnelweg te rijden.

Angst om in te halen op de autosnelweg.

Angst bij het naderen en berijden van rotondes

Niet goed met het navigatiesysteem kunnen omgaan.

 

Wij kunnen u helpen !!!

U heeft uw rijbewijs, maar u durft eigenlijk niet (meer) met de auto de autosnelweg op en u vermijdt liever de drukke stad? Autorijschool Jo Smeets verzorgt opfrislessen op maat.

imagesOpfrislessen zijn bedoeld voor rijbewijsbezitters die al een tijdje hun rijbewijs hebben, maar zich in bepaalde situaties graag wat zekerder zouden voelen. Bijvoorbeeld tijdens het fileparkeren, tijdens een hellingproef of bij het rijden tijdens de alsmaar drukker wordende spits. Je wordt geconfronteerd met nieuwe verkeerstekens en gewijzigde verkeersregels, je leert veilig om te gaan met navigatie-apparatuur en je wordt gewezen op eventuele slechte gewoontes die u de afgelopen jaren hebt ontwikkeld. Na het volgen van deze 4 opfrislessen zult u zich een stuk comfortabeler en zekerder voelen in het hedendaagse verkeer en weer plezier krijgen in het autorijden

  • Rij test

Sommige ouderen boven de leeftijd van 70 jaar dienen bij het verlengen van hun rijbewijs een rijtest af te leggen. Dit is geen examen maar een test. Er wordt gekeken of de betrokkene het voertuig op een veilige en verantwoorde manier bestuurt. Om deze test succesvol te laten verlopen geeft Autorijschool Jo Smeets ook opfrislessen. Geadviseerd wordt om eerst een intakegesprek te doen en aan de hand hiervan het aantal lessen (dan wel uren) te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een eerste afspraak.

maak-afspraak